امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

راهنمای راه اندازی وب سایت شخصی یا شرکتی

اگر بخواهیم وب سایت را به زبان ساده تعریف کنیم می توانیم بگوییم که وبسایت یک رسانه مجازی در برگیرنده تصاویر ، فیلم و صدا به همراه متن می باشد که به راحتی و با کمترین هزینه این امکان را برای ما فراهم می آورد که :

1- در مورد فعالیت خودمان یا شرکتمان اطلاع رسانی کنیم 
2- برند تجاری خود را معرفی و تبلیغ نماییم 
3- پورتال سازمانی و اتوماسیون داخلی و خارجی راه اندازی کنیم 
4- مطالب آموزشی ، خبری و … را به اشتراک بگذاریم
5- دوره های آموزشی را در آن برگزار کنیم 
6- نقشه ها وبی ، اسمارت مپ ها و وب اپلیشکن ها را روی آن راه اندازی و اجرا نماییم 
و بسیاری فعالیت های خلاقانه دیگر …

به طور کلی برای راه اندازی یک سایت لازم است این مراحل نسبتا ساده را پست سر بگذاریم 
ما در این مطلب مراحل تولید یک سایت از ابتدا به طور خلاصه با هم مرور می کنیم :

خلاصه مراحل راه اندازی وب سایت :

1 – ثبت دامین یا نام سایت
2 – خرید هاست یا فضای میزبانی سایت 
3 – طراحی صفحات HTML وب سایت

و برای یک سایت حرفه ای تر :

4 – طراحی صفحات وب جی آی اس و قرار دادن در صفحات سایت 
5 – طراحی صفحه رزومه ( شخصی یا شرکتی) و معرفی چند نمونه HTML one page 

شرح مراحل راه اندازی :

1- اولین گام ثبت نام و خرید یک دامنه یا همان نام سایت است : Domain

همانطور که در مطلب مربوط به ثبت دامین (Domain) به طور کامل توضیح دادیم هر سایت در فضای اینترنت دارای یک آدرس دقیق و منحصر به فرد می باشد که آنرا Domain یا دامنه می نامند . 
در انتهای نام هر دامنه یک نقطه و 3 حرف قرار دارد . این حروف (پسوند ها) که تنوع زیادی هم دارند مثل : com , .ir , .gov , .org , .biz.
هریک پسوندها کاربرد خاصی داشته و مربوط به کشور ، سازمان یا گروه خاصی از مشاغل است . به عنون مثال پسوند ir. مربوط به کشور ایران ، com. جهانی ، gov. سازمانهای دولتی و حکومتی ، biz. شرکتهای تجاری می باشند.
لازم به ذکر است برای دریافت و خرید هریک از این آدرس ها و پسوند ها نیاز به ارائه مدارک و تاییدیه های معتبر می باشد ولی ساده ترین و ارزانترین نوع آنها دامنه ir.  بوده که با هزینه بسیار پایین و حداقل اطلاعات شخصی ازجمله کپی شناسنامه و کارت ملی و فرم تعد نامه در عرض چند روز کاری قابل دسترس می باشد . 
برای مشاهده کامل مراحل ثبت دامنه این مطلب را بخوانید: روش ثبت دامین Domain

2- خرید هاست یا فضای میزبانی می باشد : Host

در مطلب مربوط به خرید هاست (Host) نیز گفتیم که ، هاست اصل کامپیوتر سروری است که فضای مورد نیاز برای اطلاعات موجود در سایت ما را فراهم کرده و با هر بار فراخوانی توسط کاربران در دسترس آنها قرار می گیرد . 
برای هاستینگ می توان از هر کامپیوتری که دائما روشن و متصل به اینترنت باشد نیز استفاده کرد ولی محدودیت های بسیاری از جمله قطعی برق ، اینترنت ، محدودیت سرعت و پهنای باند و … میتواند به راحتی سایت و محتوی ما را از دسترس کاربران خارج نماید . 
شرکت های Hosting از سرور های بسیار پرقدرت و پهنای باند بسیار بالا برخوردارند و می توانند با توجه به نوع فعالیت مشترکین و نیاز آنها انواع سرویس ها با حجم ها و سرعت های مختلف را در بازه های زمانی یک ماهه تا چند ساله در اختیار بگذارند .

برای مشاهده کامل مراحل خرید فضای میزبانی این مطلب را بخوانید: انتخاب و خرید فضای میزبانی

3- طراحی صفحات HTML وب سایت

برای طراحی وب سایت دو راه وجود دارد که به طور کلی به آن می پردازیم 

a – طراحی سایت توسط خودتان : 
امروزه با توجه به توسعه یافتن انواع نرم افزار ها مخصوصا اوپن سورس ها مانند وردپرس WordPress و همچنین سهولت نسبی کار با آنها می توانیم یک وب سایت ساده را با استفاده از تم ها Templates و پلاگین های Plugins آماده و رایگان در عرض چند دقیقه یا چند ساعت راه اندازی و منتشر نماییم .
در آینده در مطلبی به استفاده از وردپرس و ابزارهای آن خواهیم پرداخت 
نکته مهم این است که تم های آماده و رایگان برای سایت های ساده شخصی یا شرکتی کاملا مناسب بوده و تنها با تغییرات اندک و جایگزینی لوگو ، عناوین ، مطالب و سایر اطلاعات مورد نظر خود در قسمت های از پیش تعریف شده سایت خود را به راحتی منتشر کرده و در دسترس قرار دهید . 
البته با شرکت در دوره های مختلف طراحی وب سایت نیز می توانید مهارت های خود را در طراحی سایت و تغییرات کلی تر و حتی طراحی اختصاصی آن اقدام نمایید .

b – طراحی سایت توسط متخصصین : 
در صورتی که : 1- نیازهای شما بالاتر از امکانات موجود در تم های آماده در وردپرس باشند 2-  نیاز به طراحی و کد نویسی های اختصاصی داشته باشید 3- درخواستوب سایت حرفه ای با طراحی و دیزاین خاص خود باشید 4- نیاز به سیستم های فروش اینترنتی پیشرفته داشته باشید 5- مدیریت کاربران و سطح دسترسی برای شما مهم باشد و … 
به شما پیشنهاد می کنیم از طراحان حرفه ای در این زمینه کمک بگیرید .

مطالب مرتبط : 

مهمترین موضوعات

ورود به گروه چکاد